NL EN

OVER ONS

Au Pair Agency Mondial wordt geleid door Elena van Raaij-Savchenko.

Elena heeft in het verleden zelf met veel plezier gewerkt als au pair. Inmiddels wordt haar eigen gezin ondersteund door een au pair. Juist deze persoonlijke ervaringen met het au pairschap bieden haar de kans om zowel gastgezinnen als au pairs passend te begeleiden.

Even voorstellen:

Elena van Raaij-Savchenko

Mijn naam is Elena van Raaij-Savchenko. Vanaf 2007 woon ik in Nederland met mijn man en twee dochters (12 en 14 jaar).

Na mijn studie Pedagogiek ben ik als au pair in Nederland en Denemarken een voor mij nieuwe wereld gaan verkennen. Ik ontdekte een heel andere taal en cultuur. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring.

Carrière, het huishouden en kleine kinderen zijn niet altijd gemakkelijk te combineren. Als gezin hadden we behoefte aan extra ondersteuning. Door mijn eigen positieve ervaringen als au pair besloten we zelf gastgezin te worden. Dat beviel ons vanaf het eerste moment heel goed.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan als au pair in Nederland en Denemarken, plus de bekendheid die we inmiddels als gezin hebben met verschillende au pairs wil ik graag met u delen.

Het is mijn passie om zowel gezinnen als au pairs te ondersteunen bij hun zoektocht naar de juiste match!

Do you have any questions?
Please contact us

Please set data:
Something went wrong. Please try again later
Your message was send successfully
*Please fill in all fields